Menukaart

Voorgerechten     € 7,50

Venkelzalm | wasabi | zoetzure venkelsalade
Gerookte runderlende | Amsterdamse ui | frisse salade
Mozzarella | couscous | pesto | tomaat
Mosterdsoep | crème fraiche | krokante spek

 

Hoofdgerechten     € 18,-
Geserveerd met frites en rauwkost

Steak runderbavette | pepersaus (meerprijs € 5,-)
Varkenshaasoesters | mosterdsaus | krokante uienringen
Kipdijsaté | pindasaus | atjar | gebakken ui
Rode mul | spinazie risotto
Victoriabaarsfilet | ratatouille | basilicumschuim
Falafelburger | groenten
Verse pasta | paddenstoelenroomsaus

 

Desserts     € 6,50

Rood fruit | merengue | licor 43 schuim
Cheesecake

 

Arrangementen

2-gangenmenu     € 24,50
3-gangenmenu     € 29,50
(Voor de steak runderbavette geldt een meerprijs van € 5,-)

Dynamisch, open en toegankelijk